Успешно задно салто с лепилата Loctite

(0 гласа, рейтинг 0 от 5)
 • Публикуван в Новини
 • Посещения: 519

13.02.2017 г.

В света на екстремните спортове Леви Лавеле е добре познато име. Със своите 10 медала, от които 7 златни, 2 сребърни и един бронзов, спечелени в шест различни дисциплини в състезанията със сноумобили на Х Games, той е определян като един от големите кросовър състезатели. За постигането на подобен успех са важни както качествата и добрата подготовка на състезателя, така и надеждността и здравината на сноумобила. И ако изпълнението на първото условие зависи от Леви Лавеле, то за второто той разчита на лепилата Loctite.

При екстремните състезания със сноумобили от особена важност е шейните да могат да функционират надеждно и безпроблемно при изключително неблагоприятни климатични условия, високо натоварване и критични температури. За да се чувства сигурен и да бъде спокоен по отношение на надеждността и безопасността на своята шейна, златният медалист от X Games, Леви ЛаВеле разчита на осигурителите, уплътнителите и лепилата Loctite. Така неговият успех от старта до финала е гарантиран.

За да видите как бихте могли да гарантирате и вашия успех, посетете loctite-success.bg.

На българския пазар марката Loctite е представена от Хенкел, Лепилни технологии, едно от бизнес направленията на Хенкел България с дистрибутор Индустриална техника ЕООД.

Повече информация за Хенкел България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК или очакваме вашите запитване през сайта на Индустриална техника!

 

 • 100% качествени продуктигарантирано
  качество
 • Бързи доставкидоволни клиенти
  в цялата страна
 • Свържете се с нас

  +35962 606800      +35988 7795743

Запишете се за бюлетина ни

Вход

създай акаунт