За поръчки тел. 0879 009 500; 0888 142 706
За техн.консултации тел. 0887 795 743; 0886 04 50 80
Уважаеми клиенти, цените на сайта ни се актуализират всеки ден.
Възможно е несъответствие с посочените цени, поради чести промени в цените от доставчиците ни.
онлайн магазин

Ден на отворени врати в Индустриална техника ЕООД и Milwaukee

Индустриална техника ЕООД като представител и вносител на Milwaukee, организира Ден на отворени врати. Събитието ще се проведе на 29.05.024 от 10,00 до 16.00 часа. Ще бъдат представени нови продукти, съпроводени с демонстрации, промоции и подаръци. Заповядайте, за да се възползвате и от допълнителна отстъпка за всички останали продукти, предлагани от Индустриална техника и налични в магазина ни в гр. Велико Търново.
Продължава...

Индустриална техника ЕООД е оторизиран дистрибутор на Milwaukee за България!

 • 100% качествени продуктигарантирано
  качество
 • Бързи доставкидоволни клиенти
  в цялата страна
 • Свържете се с нас
  0887 795 743

Индустриална техника е официален оторизиран дистрибутор на Milwaukee за България. Индустриална техника е вносител на инструменти с марката Milwauke. За повече информация за предлаганите продукти, моля да посетите категорията Акумулаторни инструменти.

Продължава...

Гъвкави маркучи за отвеждане на изгорели димни газове и горещ въздух

По запитване P2 SP Маркуч смукателен за изгорели газове и горещ въздух

P2 SP Маркуч смукателен за димни газове,150C

УПОТРЕБА
Гъвкав тръбопроводен маркуч, състоящ се от слой тъкан от стъклени влакна, покрит с неопрен, вътрешна спирала от медна пружинна стомана, външен шнур от стъклени влакна. Подходящ за засмукване и издухване на въздух и горещи изпарения. Много добра устойчивост на висока и ниска температура и към разтворители.

Отвеждане на изгорелите газове, димни газове на автомобили, отвеждане на пара, въздуховоди с вентилатори, вентилация.

Добра устойчивост на озон и UV лъчи, хидролиза и устойчивост на микроби, устойчив на гниене, устойчив на атмосферни влияния, много добър устойчивост на температура .


 ЦВЯТ

черен

 ТЕМПЕРАТУРА

-40°C до 150°C, дебелина на стената 0,4 мм

Продължава...

Индустриална техника ЕООД е официален сервиз на генератори за ток на немската фирма «Könner & Söhnen»

Индустриална техника ЕООД е официален сервиз на генератори за ток на немската фирма «Könner & Söhnen».

 

Продължава...

Алуминиева рампа за товарене - сгъваема, максимално тегло до 1360кг

Мобилна товарна рампа.

По запитване Алуминиева рампа с максимално тегло до 1360кг, /2 броя в комплект/ Тежкотоварни сгъваеми алуминиеви рампи за АТВ, UTV, косачки и други. Алуминиевите рампи са с двойна пътека - 2 бр., централна носеща греда, впечатляваща товароносимост -1360 кг/чифт, дължина 230 см, ширина 28,5 см, дъговиден дизайн, повдигнати странични релси и сгъваема подпора. Тегло 8 кг всяка рампа, 2 връзки презрамки.

Продължава...

Цените на сайта

Уважаеми клиенти, цените на сайта ни се актуализират всеки ден. Възможно е несъответствие с посочените цени, поради чести промени в цените от доставчиците ни.
Продължава...

Индустриална техника ЕООД е официален вносител/дистрибутор на инструменти Milwaukee

„Индустриална техника“ ЕООД e официален дистрибутор на електрически инструменти и акумулаторни инструменти и ръчни инструменти на  лидера в тази област Milwaukee Electric Tool Corporation. Обширната му гама предлага над 600 различни модела електроинструменти и акумулаторни инструменти – гайковерти, прободни триони, циркуляри, винтоверти, перфоратори, къртачи, ударни бормашини, шлайфащи и полиращи машини, измервателна техника, както и продукти за специални приложения. Също така фирмата Milwaukee предлага над 3800 аксесоара и консумативи, които намират широко приложение в индустрията, строителството и сервизната дейност. Milwaukee е еквивалент за високо качество и надеждност. Електроинструментите и акумулаторните инструменти Milwaukee са създадени за най-взискателните професионалисти. Акумулаторните инструменти Milwaukee MX FUEL, M18 и M12 се допълват взаимно и осигуряват съответната комбинация от мощност, ефективност и продължително време на работа, необходими за извършване на работата. Животът вече е по-лесен с MIlwaukee.

725,00 лв за продукт M18FSAG125XB-502X Акумулаторен ъглошлайф Milwaukee 125мм,18V, 8500 оборота

M18FSAG125XB-502X Акумулаторен ъглошлайф Milwaukee 125мм,18V, 8500 оборота

Milwaukee M18FSAG125X акумулаторен ъглошлайф. 
Улеснен контрол и идеален за работа с неръждаема стомана и алуминий и за отстраняване на ръжда и боя.
Тънък дизайн на дръжката.
Подвиженият предпазител предотвратява разпръскването на отпадъчен материал.
125 мм предпазител без ключ за голям капацитет на рязане и бързо регулиране на предпазителя без използване на ключ.

Работи с всички батерии MILWAUKEE® M18™

Технически характеристики:
 • Напрежение:18 V
 • Тип батерия : Li-ion
 • Диаметър на диск: 125 мм
 • Време за спиране: под 2 сек.
 • Обороти на празен ход: 8 500 об/мин.
 • Функция за мек старт: да
 • Размер на шпиндела: M14

Окомплектовка на инструмента:

 • 2 x батерии 5 ah
 • M12-18 FC зарядно
 • HD куфар

 Milwaukee е вече по-близо до Вас!

Продължава...

Индустриална техника ЕООД е официален вносител и дистрибутор на генератори за ток на немската фирма «Könner & Söhnen»

Индустриална техника ЕООД е официален вносител и дистрибутор на генератори за ток на немската фирма «Könner & Söhnen» за България. Продуктите, предоставени от «Könner & Söhnen», са резултат от дългогодишен опит на немски специалисти, които взеха най-доброто от световно известните марки и опита им. Генератори «Könner & Söhnen» бяха създадени в Германия, за да реализират концепцията за «достъпна техника», която се превърна в синоним на качество и разумна цена за купувача. Същността на марката е и наш лозунг - «ТРАДИЦИОННО НЕМСКО КАЧЕСТВО», предаван от поколение на поколение, от експерти на техните чираци, от баща на син, от производител до клиент. Всички произведени продукти отговарят на европейските и международните стандарти за качество -ефективност, въздействие върху околната среда (включително нивото на емисиите и шума). Гамата двигатели, използвани за генератори и помпи «Könner & Söhnen», също е резултат от дълги тестове и преговори с водещите световни производители. В крайна сметка двигателите бяха избрани и беше закупен лиценз за производството им специално под логото «Könner & Söhnen». Двигателят на всеки генератор има индивидуален сериен номер, който ни позволява да следим качеството на производство и обслужване. Всички двигатели се тестват за дълъг период на непрекъсната работа, след което се разглобяват и проучват за дефекти Генераторите за ток на немската фирма «Könner & Söhnen» са разделени в няколко категории - бензинови генератори за ток, хибридни генератори за ток, дизелови генератори за ток и инверторни генератори за ток. Новото поколение генератори за ток, а именно хибридни генертори за ток в момента са най-популярни сред клиентите поради своята ефективност. Генераторът може да работи както на бензин, така и на пропан-бутан. Наред със стандартните бензинови и дизелови генератори за ток, «Könner & Söhnen» предлагат и инверторни генератори за ток. Една от основните разлики между тези генератори е, че те произвеждат електрически ток с чистата синусова вълна. Това решение е най-подходящо за осигуряване на безпроблемна работа на усъвършенствана електроника, електронни инструменти, аудио оборудване, медицински устройства и др. Освен това генераторите от тази серия са лесни за транспортиране. Благодарение на своята компактност, ниско тегло и икономическа ефективност, инверторният генератор ще се превърне в незаменим помощник по време на риболов, барбекю или къмпинг.

Хибриден генератор,8kW,230V,ръч./електрически старт, газ/бензин

Продължава...

Ремонт и защита на бетон

По запитване LOCTITE 7257 износоустойчиви покрития (решение за бързо възстановяване на бетон)

Loctite 7257 Износоустойчиви покрития - Решение за бързо възстановяване на бетон

Технически данни

 • Размер на частиците: малък
 • Време за обработка: 3 мин.
 • Време за втвърдяване: 22 мин.
 • Препоръчителна дебелина на слоя: мин. 6мм.
 • Работен температурен диапазон: -26 °C до +1,090 °C  
 • Размер на опаковката: 5,54 кг - 25,7 кг.
Инженерни решения за повърхности Loctite®7257. Loctite®7257 -Възстановява, ремонтира и защитава бетонови повърхности. Иновативния продукт на Хенкел, Loctite®7257 възстановява, ремонтира и защитава бетонни структури и подове от механични увреждания и химически атаки. Прилага се за възстановяване и ремонтиране на бетонните участъци в резервоар.
Продължава...

Антихлъзгащи покрития за пешеходен и индустриален трафик

Хенкел и Индустриална техника предлагат на българския пазар Антихлъзгащи покрития за под за пешеходен трафик и за индустриален трафик.
Продължава...

Loctite PC 7350 Ремонт на гумено-транспортни ленти. Иновативна технология за ремонт на гумени транспортьори и гумирани повърхности.

По запитване LOCTITE PC 7350 ремонт на транспортни ленти

LOCTITE PC 7350 ремонт на транспортни ленти

Техническа спецификация и презентация

LOCTITE PC 7350 е висококачествен, бързо втвърдяващ, саморазливен  материал за поправка на гумени транспортни ленти и гумирано оборудване – отличен избор при ремонт директно на работната площадка. Предлагайки изключителна адхезия и абразоустойчивост, ремонтираните елементи притежават идентична издръжливост с тази на каучука, повишавайки надеждността и цялостната ефективност. Допълнителните приложения включват, но не се ограничават до ремонт или реконструкция на облицовките в мелници, помпи, захранващи бункери, течки, улеи и ремонт на лети уретанови сита и облицовки.

Видео

Хенкел представя на българския пазар иновативна технология за ремонт на гумени транспортьори и гумирани повърхности.
Продължава...

Индустриална техника ЕООД е официален вносител и дистрибутор на японските фирми Nitto Kohki и YAMAZEN за пневматични инструменти, електрически инструменти, балансьори и бързи връзки

Индустриална техника ЕООД като официален вносител и представител на японската фирма Nitto Kohki предлага на българския пазар висококачествени продукти, отговарящи на всички европейски изисквания. Фирма Nitto Kohki предлага балансьори с различни товароносимост от 0.5 кг до 70кг, пневматични инструменти и бързи връзки, японски стандарт за всеки тип приложение. Като официален прдставител на YAMAZEN EUROPE GmbH, предлагаме и електрически инструменти с японска прецизност.

Продължава...

Индустриална техника ЕООД е официален вносител и представител на английската фирма COX в България за ръчни и пневматични пистолети за силикони

Вече повече от 15 години Индустриална техника ЕООД е официален вносител и представител на английскиата фирма COX в България и предлага на своите клиенти и дистрибутори ръчни пистолети за силикони в опаковки -картуши 310мл. и салами 600мл., както и пневматични пистолети за силикони в опаковки -картуши 310мл. и салами 600мл.
Продължава...

Акумулаторен пистолет за силикони в опаковка тип "салам" 600мл

Aкумулаторен пистолет за силикони в опаковка "салам" 600мл. Aкумулаторният пистолет за силикони е производство на английската компания COX, която е световен лидер в производството на пистолети за всякакъв вид силикони.

714,00 лв за продукт Акумулаторен пистолет за салами 600мл, Cox

Акумулаторен пистолет за салами 600мл, Cox


• Променлив контрол на скоростта (1-9) за лесно управление на потока от материали
• Автоматична функция за обратно спиране: изтегля се автоматично, когато спусъка се освободи, предотвратявайки изтичане на материала
• Защита от претоварване, за да не се повреди при претоварване
• Максимална скорост (без товар): 9 мм / секунда
• Пълно зареждане в рамките на 30 минути от използването на универсално зарядно устройство, включено в комплекта
• Гумена дръжка за меко докосване и комфорт
• Вградени подложки за защита на инструмента

Включва: 1 батерия, 1 зарядно.

Картонена опаковка.


• Предлагат се аксесоари и резервни части

D - Ф50 мм

L - 258 mm

 

 

Продължава...

Loctite PC 7350 Иновативна технология за ремонт на транспортни ленти и гумени повърхности

Loctite PC 7350 е иновация в ремонта на транспортни ленти.
Сваляне на прикачените файлове:
Продължава...

Интерактивни каталози и брошури Loctite, Локтайт

Нови интерактивни каталози и брошури за продуктите на Локтайт. Това са последните и най-актуални издания в областта на индустриалната и авто-гамата, както и продуктовите иновации – хибридни лепила. За повече информация: https://www.henkeldocs.com/bookcase/svkz
Продължава...

Биметални боркорони за пробиване на метал с магнитна бормашина

Предлагаме викококачествени немски биметални боркорони за пробиване на метал. Размерите са от Ф14мм до Ф210мм.Предлагаме и държачи за боркорони.
Продължава...

Боркорони за метал за магнитна бормашина

Немски боркорони за пробиване на метал с магнитна бормашина, изработени от висококачествена стомана HSS или HSS-Co с изключително високи експлоатационни качества.
По запитване Биметални боркорони за метал , 14-210 мм.

Биметални боркорони за метал , 14-210 мм.

Дълбочина:

Дълбочина на пробиване:

38 мм.

Диаметър:

Диаметър на боркороните ( Ф ):

14, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 27, 29, 30, 32, 33, 35, 37, 38, 40, 41, 43, 44, 46, 48, 50, 51, 52. 54, 55, 57, 59, 60, 63, 64, 65, 67, 68, 70, 73, 76, 79, 83, 86, 89, 92, 95, 98, 102, 105, 108, 111, 114, 121, 127, 133, 140, 152, 160, 168, 177, 210 мм.

По запитване Биметални боркорони за метал HSS-Co 8, 14-210 мм.

Биметални боркорони за метал HSS-Co 8, 14-210 мм.

Дълбочина:

Дълбочина на пробиване:

38 мм.

Диаметър:

Диаметър на боркорините ( Ф ):

14, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 27, 29, 30, 32, 33, 35, 37, 38, 40, 41, 43, 44, 46, 48, 50, 51, 52. 54, 55, 57, 59, 60, 63, 64, 65, 67, 68, 70, 73, 76, 79, 83, 86, 89, 92, 95, 98, 102, 105, 108, 111, 114, 121, 127, 133, 140, 152, 160, 168, 177, 210 мм.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
 • 100% качествени продуктигарантирано
  качество
 • Бързи доставкидоволни клиенти
  в цялата страна
 • Свържете се с нас
  0887 795 743
Нашият сайт използва 'бисквитки' (cookies)

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.

Вход

създай акаунт