Индустриална техника е официален представител и вносител на Norma Group в България

Избрана Norma скоби, вносител Индустриална техника ЕООД Индустриална техника ЕООД Norma скоби, вносител Индустриална техника ЕООД
NORMA Group е световен пазарен и технологичен лидер в инженерните решения за присъединяване, с повече от 60 години опит в производството и разработването на продукти. Работейки около 9 100 служители, тя има глобална мрежа от производствени мощности и многобройни сайтове за продажби и разпространение в Европа, Северна и Южна Америка и Азиатско-тихоокеанския регион.
Групата произвежда много широка гама от иновативни продукти за присъединяване към технологията за затягане, свързване и флуиди и заема водеща позиция като доставчик на решения. Неговата отдаденост към качеството и технологичното си лидерство спечели NORMA Group доверието на над 10 000 клиенти в повече от 100 страни.

Индустриална техника ЕООД е официален вносител на продуктите на NORMA Group - скоби за маркучи и скоби за водни съединения, бандажни ленти, скоби FGR. NORMA Group със своите марки ABA, Breeze, Connectors, NORMA, Serflex, Serratub, Terry, Torca доставя най-голямо разнообразие от продукти и решения в инженерството. Предоставя идеалният отговор за всяка нужда за закрепване на маркуча и тръбата, по целия свят. Всяка марка от NORMA Group е лидер в своята индустрия, отговаря на строги критерии по отношение на качеството, технологично съвършенство, новаторство и международни екологични стандарти.

Новост в нашата гама скоби за маркучи са FGR тръбни съединители, които са компактни, икономични и надеждни средства за свързване на обикновен тип тръби. Те са подходящи да се присъединят пластмасови и метални тръби и по-специално от неръждаема стомана тръби. Те могат да бъдат използвани в машиностроенето и строителството, корабостроенето, строителството и хидро-технология.

Последно променена вПонеделник, 29 Юли 2019 18:34

Медия



Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  • 100% качествени продуктигарантирано
    качество
  • Бързи доставкидоволни клиенти
    в цялата страна
  • Свържете се с нас

    +35962 606800      +35988 7795743

Запишете се за бюлетина ни

Вход

създай акаунт