Внимание
 • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 62

Внос на всичко за пневматиката-пневматични съединители, цилиндри, разпределители, въздухоподготвителни групи, калибровани тръби (шлаух)

Индустриална техника ЕООД е вносител на: ФИТИНГИ Прави съединители с резба и о-пръстен, метални съединители, Г-съединители, Т-съединители, прави съединители, фитинги с външна резба или вътрешни резби, Съединители за панели с резба на корпус и гайки, тапи, цангов адаптор , цангови адаптори, адаптер, адаптери, редукция, разширители, дросел с клапан за разпределители, цилиндър, цилиндри, двустранен, неръждаеми, пластмасови, удължени, въртящи се, шарнирен, кръстати, у-съединители, т-мултисъединител, с мъжки адаптор, еднопосочен дросел, клапани, конусна мъжка резба, цилиндрична резба, женска, накатена гайка,

Продължава...

1/2" Гедоре комплект ръчни инструменти на уникално ниска цена, ПРОМОЦИЯ!!!

119,00 BGN за продукт 1/2" 24PCS Гедоре METRIC 6PT CHROME 10-32мм 4528MRUS

1/2" 24PCS Гедоре METRIC  6PT  CHROME 10-32мм

Техническа спецификация

 

 

Продължава...

Ръчни професионални инструменти и комплекти

Индустриална техника е директен вносител на ръчни професионални инструменти и комплекти с марка Spero с високо качество, сравняващо се с Facom, Beta, Gedore, Hazet, Snap-on. За производството им се използват висококачествени материали, усъвършенствани производствени процеси и оборудване, точен и много строг контрол на толерантността, усъвършенстван процес на термична обработка, така че да се превърнат в най-добрите и с едни от най-висококачествените инструменти.

 

Продължава...

Индустриална техника ЕООД е вече официален представител и дистрибутор на Хидак България, Hydac

HYDAC International GmbH е водещ немски концерн, който предлага широка гама от продукти за хидравликата, флуидната и измервателната техника. От 1997 г. датира официалното присъствие на концерна на българския пазар. Той е представен от ХИДАК ЕООД с офис в град София и предмет на дейност: дистрибуция на пълната номенклатура от изделия, осигуряване на сервизни услуги, предоставяне на технически консултации и специфични решения. С оглед разширяването на дейността си фирма Хидак ЕООД откри през 2004 г. офис в град Варна, а през 2005 г. и в град Стара Загора, които ще обслужват клиентите от съответния регион. От началото на 2009 г. предлагаме на нашите клиенти хидравлични агрегати и станции, разработени и асемблирани в България. От 2017 година Индустриална техника ЕООД е официален дистрибутор и представител на Хидак България за Великотърновска и Габровска област. С тази стъпка Индустриална техника ЕООД обогатява предлаганата гама продукти на българския пазар. http://www.hydac.bg/

Продължава...

Пневматична нитачка за попнитове

Индустриална техника е директен вносител на професионални пневматични нитачки (понитачки) за различни размери и видове маериал попнитове на тайванския производител Mighty Seven.

Пневматични нитачки за попнитове

 

Продължава...

Проектиране и изграждане на инсталации за пренос на сгъстен въздух, вакуум и други не опасни газове, изградени с алуминиеви и пластмасови тръби

Индустриална техника ЕООД предлага изграждане на системи за сгъстен въздух - от производството до дистрибуцията. Това са анодирани алуминиеви тръби със серия свръзки, които позволяват лесно изграждане на системата. Анодираният алуминий, освен че притежава предимствата на ниско специфично тегло, които дават лекота на конструкцията, е материал, който гарантира ниско хидравлично съпротивление и устойчивост на корозия: във времето същият е гаранция за по-малко загуба на налягане и следователно по малки енергийни загуби.

Продължава...

Уплътнявяне на микропорьозност (вакуумна импрегнация)

Уплътнявяне на микропорьозност (вакуумна импрегнация)

"Индустриална техника" ЕООД извършва импрегнация на отливки от стомана, чугун, алуминиеви и магнезиеви сплави, месинг, заварени метални елементи, пластмаси и други с качествени продукти от Европейски производители.

Порьозност е мярка на кухината(т.е. празното пространства в материала), и е част от обема на кухините към общия обем, между 0 и 1, или като процент между 0 и 100%. Терминът се използва в много области, включително фармацията, керамиката, металургията, производството, науки за земята, земна механика и инженерството.

В резултат на порьозността или микро пукнатините в отливките от метали, пластмаси и други възникват течовете през стените на детайлите. Решението на микропорьозността се нарича вакуумно импрегниране. То всъщност е обработка на отливките, подобряващо качеството на повърхността на същите. Микроскопичните пори в детайлите, където могат да се получат потенциални течове, се запълват със смола с нисък вискозитет, и така се уплътняват. Детайлите след импрегнация могат да бъдат струговани, полирани и боядисани. Липсата на импрегнация на детайлите води до проникване на химикали като киселини, основи, разтворители и др. навътре в структурата на детайлите, при което след полагане на покритие, проникналите в дълбочина химикали действат разяждащо отвътре на покритието. В следствие на това, покритието за кратко време се поврежда от долу и от вътре без да може да се спре този процес. Неимпрегнираните отливки предизвикват течове или пад на работното налягане в процеса на експлоатация. Съвременното производство изисква този проблем да бъде решен, поради повишени производствени изисквания, намаляване на брака, както и повишаване на качеството и икономическата ефективност на производството. Детайлите произведени по принципа на праховата металургия, имат висок процент на порьозност. Уплътнените пори не позволяват на материала да се разрушава, и като резултат се получава по-малко износване на детайлите, удължаване на живота им няколкократно. Импрегнирането може да се прилага към метал, пластмаса и дърво. То е идеалното решение за обработка на повърхността. Ако повърхността с порьозност се остави, същата може да поеме течности, което може да доведе до корозия на повърхностното покритие. След импрегниране на повърхността на компонентите, на същите не е необходимо допълнително почистване. Типични материали, които могат да бъдат вакуумно импрегнирани са:

• сив чугун • цветни метали • алуминиеви сплави • магнезиеви сплави • запоени / заварени части

Дървените елементи, също могат да бъдат импрегнирани, за да се подобри твърдостта, стабилността на размерите им, и устойчивостта на вода.

Импрегниращите уплътнители са постоянно използвани, където качеството и трайността е важно. Това е от жизненоважно значение в:

• двигатели и скоростни кутии • хидравлични и пневматични компоненти • машинни елементи • хидравлични помпи / вентили

Температурната стабилност е гарантирана в рамките на работния обхват -55 до +200°C. Импрегнираните уплътнители са изключително устойчиви на киселини, разяждащи разтвори, разтворители и газове. Импрегниращите уплътнители ясно могат да се видят в синьо, когато детайлите се изследват под UV светлина.

 

Продължава...

Уникално хибридно лепило Loctite

Индустриална техника ЕООД има удоволствието да предложи уникалното хибридно лепило Loctite 4090, което е революция в производството на лепила.

Хибридното лепило LOCTITE 4090 е комбинация от секундно лепило (цианоакрилат) и структурно лепило (епоксид). Това е първото секундно лепило на Хенкел, подходящо за структурно лепене.

LOCTITE 4090 е иновативно хибридно лепило, което e комбинация на скоростта на секундно лепило и силата на структурно лепило. LOCTITE 4090 комбинира сила и скорост, за да успеете да решите всяко предизвикателство като предоставя качество и многофункционалност.

Характеристики:

 • Сила на структурно лепило
 • Много бързо фиксиране при стайна температура
 • Устойчивост на силни вибрации, удари и високи натоварвания
 • Устойчивост на влага
 • Температурна устойчивост до 150 °C
 • Запълва хлабини до 5 mm
 • Подходящо за различни субстрати, включително метали, повечето пластмаси и гума.

За повече информация, следвайте линка:

Хибридното лепило LOCTITE 4090

 

Продължава...

Директен внос на професионални пневматични инструменти Mighty Seven

Индустриална техника ЕООД е официален представител за България на тайванската фирма Mighty Seven , която е производител на професионални пневматични инструменти - пневматичини гайковърти (гайковерти), пневматични тресчотки, пневматични шлайфове, пневматични ъглошлайфове, пневматични орбитални шлайфове, пневматични дрелки, пневматични винтовърти (винтоверти), пневматични нитачки, пневматични попнитачки, пневматична ножица, пистолети за обдухване, пневматични такаламити, пневматични пили, пневматичен секач, пневматичен иглен инструмент за почистване на ръжда, пневматичен трион, пневматична нитачка за попнитове, пневматична нитачка за нитгайки, пневматична отвертка, шлайфгрифери, пневматичен инструмент за спирачна течност и кит за пълнене.

Професионални пневматични инструменти

Пневматични инструменти Mighty Seven

Продължава...

Официален представител на висококачествени ръчни инструменти с марката Spero за България е Индустриална техника ЕООД

Висококачествени ръчни инструменти

Ръчни инструменти

Индустриална техника е официален представител  и вносител на ръчни инструменти с марка Spero, която заема сериозен дял в сектора от високо качествени инструменти на пазара със собствено запазено име - Spero. На пазара на световните професионални и индустриални пазари Spero Tools е от 1999 г. В световен мащаб, сертификатите и одобренията, които Spero Tools притежава за своите продукти, гарантират , че производителя с марка Spero е представител на висок клас професионални инструменти.

Spero Tools посвещава всичките си усилия върху R & D и продължава разработването на уникален дизайн на своите висококачествени инструменти, като например:

Капачки за маслени филтри, скоби за лагери, клещи за маслени филтри, ключове за маслени филтри, скоби за дискови спирачки,скоби за ябълковидни болтове, такаламити, щипки за маркучи,шпилковадачи, Инструмент за подмяна и премахване на аксиални шарнири, Комплект за монтаж и демонтаж на амортисьори,подвижна акумулаторна лампа,масльонки, щанги,ключ за джанти, луфтомери

Едностранни звездогаечни ключове, Едностранни гаечни ключове, Едностранни лули, ударни вложки, ударни камъни, Камък с накрайник шестограм, ударен, Удължение ударно,комплекти ударни камъни, комплекти ударни вложки, преход ударен

Пили, ръчни ножовки и листове за ръчни ножовки, ножици за ламарина, ножици за кабели, макетни ножчета, тръборези, клещи за рязане на арматура

Пробои, избивачи, длета, секачи, камъни за свещи, камъни с накрайници, камъни удължени, удължения, гедорета, тресчотки, върток, преходи, Т-дръжка с камък

Накрайници, комплекти накрайници, шестограми с ябълка, шестограми без ябълка, шестограми с дръжка, шестограми комплекти, отвертки плоски, отвертки кръстати -PH , отвертки торкс, отвертки PZ, комплекти отвертки, прецизни отвертки, изолирани отвертки, отвертка глух ключ, отвертка за камък

Динамометрични ключове, Дигитални динамометрични адаптери, Динамометрични ъглови индикатори, динамометрични мултипликатори

Звездогаечни ключове, комплекти звездогаечни ключове, гаечни ключове, комплект гаечни ключове, ключове лули, комплект ключове лули, ключове лули едностранни, Г-образни глухи ключове, ключове торкс, ключове звезда-звезда, ключове за джанти, глухи тръбни ключове, раздвижни ключове, ключове за кръгли гайки, тресчотни ключове, инчови звездогаечни ключове, тръбни ключове, водопроводни ключове, прорязани ключове, Едностранни ударни звездогаечни ключове, Едностранни ударни гаечни ключове, Едностранни ударни лули, ключ камък тресчотен, раздвижни ключове

Клещи за кербоване на кабел, клещи за зегерки, клещи чираци, комбинирани клещи, изолирани клещи, клещи за арматура, клещи режещи странично, плоски клещи, островърхи клещи, прецизни клещи, водопроводни клещи, клещи чираци, клещи за зачистване на кабел, клещи за заголване на кабел, клещи за водни съединения, клещи за клипси, комбинирани клещи

Шпилковадачи, цифри за набиване, ръчни попнитачки, поялници, неръждаеми линии, ролетки, елктротехнически комплекти, менгемета, инфрачервен термометър

Избивачи, секачи, длета, чукове, центри. Всички Spero Tools притежават ISO и международни стандарти за качество (Германия DIN и ANSI), така че да отговарят на изискванията на всеки клиент.

 

Продължава...

Гел за сензори за дъжд, двукомпонентен силиконов гел за поправка на сензори

 

29,66 BGN за продукт Двукомпонентен силиконов гел за поправка на сензори 133601200

С новосъздадения двукомпонентен силиконов гел повечето кръгъл тип датчици за дъжд и светлина могат да се използват повторно и да бъдат избегнати скъпите разходи. Лесно и бързо стария сензор може да бъде възстановен само за няколко минути. Ако се използва отоплителната кутия, гела за датчици може да се прилага и в мобилни ситуации дори и до -15°C.

Преимущества на сензор гела:

* Спестява се закупуването на скъпи, нови датчици;

* Приложим за всички превозни средства;

* Лесна обработка;

* Лесно прилагане;

* Кратко време на съхнене - минимум 6 минути;

* Прозрачност на гела /като стъкло/;

* Съдържа материални качества  между -40°C и +180°C;

* Не отделя газови емисии по време на съхнене;

* Не отделя токсични и дразнещи вещества;

 

Продължава...

Внос на каучукови, гумени транспортни ленти

Внос на каучукови, гумени транспортни ленти

Индустриална техника стартира внос на различни видове гумени, каучукови транспортни ленти с размери по желание на клиента.

Индустриална техника е директен вносител на гумени, каучукови транспортни ленти, каучукови, гумени и PVC индустриални маркучи, гумени листове и постелки.

 

Продължава...

Маркучи за аспирация, абразивни маркучи за прах и дървесни стърготини

Високоустойчиви на триене полиуретанови маркучи

Маркуч за аспирация

Маркучи

Серията полиуретанови PU абразивни маркучи са специална разработка за аспирация в дървообработващата и мебелната промишленост. Маркучите за аспирация са произведени от полиуретан, съдържат допълнителна съставка срещу възпламеняване и съгласно DIN 4102 В са трудно запалими, за което маркучите имат и сертификат. Притежават вградена стоманена спирала, позволяваща заземяване на транспортната линия и отвеждане на статичното електричество. Температурен диапазон на експлоатация е от -40°C до +100°C, с възможност за кратковременна работа на 125°C. Маркучите за аспирация са с отлична ултравиолетова и озонова защита.. Абразивните маркучите от  са прозрачни и устойчиви на масла, горива и разтворители.

Моделът PU се произвежда от препокрито полиуретаново фолио:

- с дебелина 0,4-0,5 мм - аспирационен маркуч,който е предвиден за изсмукване и пневмотранспорт на дребни прахообразни частици. Удачно е вграждането му в инсталации с подвижни агрегати, тоест в машини със значителни вибрации и движение на маркуча;

- с дебелина 0,7 мм - аспирационен маркуч, подходящ е за транспорт на изискващи по-голяма устойчивост на триене частици, като стружки и стърготини и е удачен за изграждане на неподвижна транспортна линия с произволен триизмерен профил;

- с дебелина 1,4 мм - аспирационен маркуч, подходящ е за изграждане на аспирации в машини за първична обработка на сурова дървесина където отпадъците са с едри и силно абразивни;

- - с дебелина 2,0 мм - аспирационен маркуч, подходящ е за изграждане на аспирации в машини за първична обработка на сурова дървесина където отпадъците са с едри и силно абразивни;

Продължава...

Индустриална техника е официален представител на Norma в България

Индустриална техника ЕООД е официален вносител на продуктите на NORMA Group - скоби за маркучи и скоби за водни съединения, бандажни ленти, скоби FGR. NORMA Group със своите марки ABA, Breeze, Connectors, NORMA, Serflex, Serratub, Terry, Torca доставя най-голямо разнообразие от продукти и решения в инженерството. Предоставя идеалният отговор за всяка нужда за закрепване на маркуча и тръбата, по целия свят. Всяка марка от NORMA Group е лидер в своята индустрия, отговаря на строги критерии по отношение на качеството, технологично съвършенство, новаторство и международни екологични стандарти.

Новост в нашата гама скоби за маркучи са FGR тръбни съединители, които са компактни, икономични и надеждни средства за свързване на обикновен тип тръби. Те са подходящи да се присъединят пластмасови и метални тръби и по-специално от неръждаема стомана тръби. Те могат да бъдат използвани в машиностроенето и строителството, корабостроенето, строителството и хидро-технология.

Всички тръби за пренос на твърди, течни или газообразни медии могат да бъдат лесно, безопасно и бързо присъединени, дори в тесни пространства. Предлага се в широка гама от видове и размери.

 

 

Продължава...

Маркучи за всякакви приложения

Маркучи

 

Екипът на Индустриална техника се стреми да предложи индустриални маркучи за всеки тип приложение с високо качество. Правилният подбор на маркуч е наш преоритет. Доставяните и поддържаните на склад маркучи са от Европейски производители и имат всички необходими Сертификати и одобрения, изисквани от нашето законодателство.

Предлагаме пълна гама индустриални маркучи, въздуховоди, маркучи за засмукване на прах и абразивни материали (включително маркучи за дървесни стърготини), маркучи за аспирация, маркучи транспорт на хранителни продукти, маркучи за топла вода и пара, маркучи за вода, маркучи за масло, маркучи за пестициди, маркучи за сгъстен въздух и високо налягане, маркучи за химични съединения, маркучи за транспорт на течни храни – растително олио, маркучи за мляко.

Маркучи

 

 

Продължава...

За Индустриална техника ЕООД, гр. Велико Търново

Фирма „ИНДУСТРИАЛНА ТЕХНИКА” ЕООД е директен вносител, официален представител и дистрибутор на:

Професионални ръчни инструменти SPERO (Тайван);

Пневматични инструменти Mighty Seven (Тайван);

Скоби за водни съединения и бандажни ленти Norma (Германия), скоби за маркучи Norma;

Индустриални маркучи, въздуховоди, маркучи за засмукване на прах и абразивни материали (включително маркучи за дървесни стърготини), маркучи транспорт на хранителни продукти, маркучи за топла вода и пара, маркучи за вода, маркучи за масло, маркучи за пестициди, маркучи за сгъстен въздух и високо налягане, маркучи за химични съединения, маркучи за транспорт на течни храни – растително олио, мляко;

Пневматика Az Pneumatica (Италия)- пневматични цилиндри и аксесоари за тях, разпределители и клапани, въздухо-подготвителни групи, калибровани тръби за въздух(шлаух), пневматични съединители;

Металорежещи инструменти, свредла, метчици, плашки, райбери, зенкери, дорници, универсали за струг;

Инструменти и консумативи за ремонт, монтаж и демонтаж на автомобилни стъкла Equalizer;

Измервателни инструменти – шублери, дигитални шублери, неръждаеми линии, дълбокомери, микрометри, ъгломери, резбомери, луфтомери, прав ъгъл;

Mанометри, термометри, трансмитери на немския производител WIKA - одобрен тип за България;

Бутални компресори, винтови маслени компресори, дентални безмаслени компресори, зъболекарски компресори Atlas Copco;

Официален дистрибутор на Loctite (Teroson) за лепила, уплътнители и материали за всички видове дейности по поддръжка, ремонт, сервизно обслужване и възстановяване;

 Фирма Индустриална техника предлага проектиране и изграждане на пневматични инсталации за сгъстен въздух с алуминиеви тръби и пневматични съединители.

 

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Нови продукти

 • 100% качествени продуктигарантирано
  качество
 • Бързи доставкидоволни клиенти
  в цялата страна
 • Свържете се с нас

  +35962 606800      +35988 7795743

Вход

създай акаунт